Ro | Hu | En | De
Rent a Car
Linkuri

Transair Agency este prezent in Tg. Mures , Sibiu , Bacau, Miercurea Ciuc prin agentii proprii si in multe alte orase din tara prin intermediul partenerilor sai fie agentii de turism fie hoteluri si restaurante. Fiecare departament al Transair Agency este descris in site-uri specifice.

Vizitati link-urile urmatoare si descoperiti activitatea complexa in domeniul turistic a Transair Agency care cuprinde vanzari bilete de avion, vanzari pachete turistice, organizari evenimente, organizari conferinte si congrese, organizari excursii calare, organizari vacante individuale sau de familie in tara si in strainatate , inchirieri auto, organizari de excursii cu vizitarea de obiective turistice in Romania pentru turisti straini, inchirieri de aeronave la cerere

www.transair.ro - site-ul principal al agentiei de turism Transair Agency, contine o descriere generala a activitatii agentiei pe departamente , informatii despre reteaua de agentii Transair, precum si ultimele oferte speciale pentru vacanta sau calatoria dvs. de afaceri.

www.transair-travel.ro - este site- ul departamentului de incoming din cadrul Transair Agency filiala Tg. Mures, si contine informatii utile pentru turistii straini care doresc sa viziteze Romania. In acest site veti gasi lista cu targurile internationale la care am participat in ultima perioada pentru promovarea Romaniei ca destinatie turistica.

www.transair-rentacar.ro - este site-ul departamentului de inchirieri auto din cadrul Transair Agency filiala Tg. Mures. In acest site veti gasi informatii referitoare la tipurile de masini si grila de tarife aferenta fiecaruia dintre acestea, la posibilitatile de transferuri in jurul orasului Tg. Mures sau in tara si alte informatii utile legate de cazare in Tg. Mures sau de petrecere a timpului liber.

www.horseriding.ro - este un site dedicat iubitorilor de excursii calare in care veti gasi informatii despre ferma noastra de cai din apropierea Parcului National Calimani, cu o descriere a zonei, a cabanei unde se face cazarea si a traseelor de calarie.

Copyright © 2007 Transair Agency - Rent a Car